Η Medinsurance.gr™ προσφέρει πολλές περισσότερες παροχές από μια απλή κάρτα υγείας. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας που προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης αλλά και νοσοκομειακή κάλυψη υψηλού επιπέδου, διαμορφώνει αξιόπιστα δίκτυα ιατρών, με στόχο να καλύψει τις ιατρικές ανάγκες του συμβαλλόμενου κοινού σε προγράμματα τα οποία δεν καλύπτονται από τα συνήθη ασφαλιστικά προγράμματα.

Η Με την κάρτα υγείας Medinsurance.gr™ έχετε πολλά προνόμια και παροχές. Ανεξαρτήτου ηλικίας και ιατρικού ιστορικού μπορείτε σήμερα, πολύ εύκολα να αποκτήσετε την κάρτα υγείας Medinsurance.gr™ δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία σας.

 • Απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία
 • Εκπτώσεις στα νοσήλια έως 50% στα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία
 • Ιδιόκτητο δίκτυο 2000 ιατρών πανελλαδικά άμεσα διαθέσιμο
 • Δωρεάν δύο Οδοντιατρικούς καθαρισμούς& Φθοριώσεις ανά έτος.
 • Δωρεάν οδοντιατρικό πιστοποιητικό για Σχολική χρήση.
 • Δωρεάν μέχρι 7 Check UP το χρόνο ανά μέλος.
 • Δωρεάν Οφθαλμιατρικό Check Up.
 • Δωρεάν χρήση ασθενοφόρου σε περίπτωση Νοσηλείας στα συνεργαζόμενα.

Περισσότερες Πληροφορίες  ΕΔΩ

Είναι μια κάρτα πάνω στην οποία αναγράφεται:

 • Το ονοματεπώνυμο σας
 • Ο προσωπικός σας κωδικός
 • Την ημερομηνία λήξης της κάρτας.
 • Το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.

Ναι γιατί η υγεία είναι δικαίωμα όλων μας. Χιλιάδες Έλληνες παραμένουν καθημερινά χωρίς γιατρό και χωρίς ιατρική φροντίδα. Μην είσαι ένας από αυτούς. Απέκτησε τώρα πρόσβαση στα μεγαλύτερα ιδιωτικά κέντρα. Εμείς σου δίνουμε τη λύση και παραμένουμε δίπλα σου για ότι χρειαστείς.

Οποιοσδήποτε το επιθυμεί, ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να γίνει μέλος.

Από την στιγμή που θα παραλάβετε την κάρτα υγείας, αποκτάτε πρόσβαση σε όλο το δίκτυο των συμβεβλημένων Ιατρών – Κλινικών.

Για να αποκτήσετε την κάρτα υγείας μπορείτε να κάνετε online αίτηση στην πλατφόρμα μας ΕΔΩ . Η μπορείτε να επιλέξετε να σας καλέσει ένας συνεργάτης μας ΕΔΩ.

Για την απόκτηση της Medinsurance.gr™ καταβάλλεις το αντίστοιχο αντίτιμο της κάρτας που επέλεξες και αντιστοιχεί σε παροχές διάρκειας 1 χρόνου, από την ημερομηνία ενεργοποίησης της κάρτας.

Μόλις παραλάβεις την κάρτα για την ενεργοποίηση της εισέρχεσαι στην ιστοσελίδα Medinsurance.gr™ επιλέγεις το My Medinsurance κάνεις εγγραφή και αυτόματα έχεις πρόσβαση σε όλο το ιατρικό και νοσοκομειακό δίκτυο.

Η επίδειξη της αστυνομικής σου ταυτότητας σε συνδυασμό με την επίδειξη της κάρτας είναι απαραίτητη σε κάθε σου επίσκεψη στα συμβεβλημένα με την κάρτα ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα και ιατρούς, σε κάθε σου εξέταση και συνεδρία. Πρέπει να την έχεις πάντα μαζί σου για την άμεση, εύκολη και ποιοτική εξυπηρέτησή σου.

Φυσικά, η διαδικασία επανέκδοσης της κάρτας είναι απλή και γίνεται μέσω απλής φόρμας επικοινωνίας στην κατηγορία Απώλεια Κάρτας ΕΔΩ, συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο και τον κωδικό της κάρτα σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για επιβεβαίωση.

Θέλετε βοήθεια ;

Διασφαλίστε την υγειά σας
μόνο με 49,90 € ετησίως!

Συμπλήρωσε τη φόρμα και πάρε το
πρόγραμμα που σου ταιριάζει!