Η Medinsurance.gr™ είναι ένα μοντέρνο, πρωτοποριακό προϊόν που προσφέρει συνδρομητικές υπηρεσίες στον χώρο της Υγείας.

Η Medinsurance.gr™ ανήκει στην Tourism Provider που είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 2014. Από τότε παρουσιάζει μία ταχεία και αναπτυσσόμενη πορεία ώστε να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παρόχων online υπηρεσιών προσφερόμενων μέσω του διαδικτύου.

Η Tourism Provider είναι ο ποιο γρήγορα αναπτυσσόμενος προμηθευτής στον κόσμο των online υπηρεσιών που παρέχονται στους καταναλωτές μέσω προϊόντων διαδικτύου και μάρκες.

Η Medinsurance.gr™ είναι μια μάρκα / προϊόν της Tourism Provider σε συνεργασία με την MED4U που δραστηριοποιείται από τον Ιούλιο του 2009 στην διαχείριση υπηρεσιών Υγείας. Με κεντρικό άξονα τον ανθρώπινο παράγοντα, δεν είναι μόνο ένα αξιόπιστο Ιατρικό Δίκτυο αλλά ένας ανεκτίμητος σύμμαχός σας, ο οποίος σχεδιάζει και διεκπεραιώνει με αξιοπιστία την διαχείριση υπηρεσιών υγείας. Οι συνεχείς επενδύσεις σε συστήματα ελέγχου καθώς και η άρτια τεχνολογική υποδομή έχουν καθιερώσει σήμερα την Med4u στην πρωτοπόρα θέση που κατέχει.

Η Medinsurance.gr™ δημιουργήθηκε για τις ανάγκες ανθρώπων με ή χωρίς πρόσβαση στο εθνικό σύστημα υγείας . Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση για σχεδιασμό και ανάπτυξη παροχής σύγχρονων συνδρομητικών υπηρεσιών υγείας με χαμηλό κόστος μέσω καταξιωμένων και αναγνωρισμένων ιατρών.